24 Sep 2019

Rudoka e Madhe (2658 m) | 28 – 29 shtator 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Rudoka e Madhe.

Nisja nga TV21: e shtunë, 28 shtator 2019, 12:00h.

Transporti: Me xhip te ShBAP ose xhip privat deri te liqeni i Shutmanit.

Fjetja në tenda.

E diel, 29 shtator 2019, nisja në mëngjes nga kampi për në majë.

Participimi për transport: 10 EUR.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Ahmet Fejzullahu +383 44 312 559.

Afati i paraqitjes: e premte, 27 shtator 2019, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën! Për shkak të stinës dhe lartësisë mbidetare, mbrëmja mund të jetë mjaft e ftohtë!

Të gjithë pjesëmarrësit duhet të kenë tenda dhe ushqimin me vete për kushte kampi!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!