07 Oct 2019

Guri i Kuq (2522 m) | 13 tetor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Guri i Kuq (2522 m).

Ngjitja nis nga restorani Guri i Kuq.

Nisja nga TV21: e diel, 13 tetor 2019, 06:00h.

Participimi për transport: 10 EUR për anëtarë dhe 12 EUR për jo-anëtarë.

Parashihet që ngjitja dhe zbritja të zgjasin rreth 9 – 10 orë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gezim Konjusha +383 44 110 989.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 12 tetor 2019, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!