21 Oct 2019

Bjeshka e Strellcit (2377 m) | 27 tetor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në Bjeshkën e Strellcit (2377 m).

Nisja nga TV21: e diel, 27 tetor 2019, 06:00h.

 Participimi për transport: 10 EUR për anëtarë dhe 12 EUR për jo-anëtarë.

Parashihet që ecja të zgjasë 6 – 8 orë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Armend Gruda +383 44 433 607.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 26 tetor 2019, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!