04 Nov 2019

Skarpa (2474 m) | 17 nëntor 2019

Për shkak të motit të keq, ShBA Prishtina ka anuluar aksionin e së dielës së shkuar dhe ka vendosur që të njëjtin aksion ta realizojë këtë të dielë.

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Skarpa (2474 m).

Nisja nga TV21: e diel, 17 nëntor 2019, 06:00h.

Participimi për transport: 10 EUR për anëtarë dhe 12 EUR për jo-anëtarë.

Parashihet që ecja të zgjasë 5 – 6 orë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Ahmet Fejzullahu +383 44 312 559.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 16 nëntor 2019, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!