02 Dec 2019

Maja e Bajrakut (1789 m) | 08 dhjetor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në Majën e Bajrakut (1789 m), Bjeshkët e Shalës së Bajgorës.

Nisja nga TV21: e diel, 08 dhjetor 2019, 07:00h.

Parashihet 6 -7 orë ecje.

Participimi për transport: 6 EUR për anëtarë dhe 8 EUR për jo-anëtarë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Ahmet Fejzullahu +383 44 312 559.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 07 dhjetor 2019, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!