16 Dec 2019

Parku i Gërmisë | 22 dhjetor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e fundit të vitit 2019, ecjen në Parkun e Gërmisë.

Tubimi te pishina e Gërmisë (te rampa), të dielen, 22 dhjetor 2019, në ora 09:00.

Do të ecet deri te Parku i Arinjëve. Kthimi me autobus (pa pagesë).

Udhëheqëse Arbërore Berisha Bicaj, ndihmës Vehbi Tahiri.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!