13 Jan 2020

Oshlak (2212 m) | 19 janar 2020

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Oshlak (2212 m).

Nisja nga TV21: e diel, 19 janar 2020, 07:00h.

Transporti me xhipa të ShBAP dhe vetura private.

Participimi për transport: 7 EUR.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Armend Gruda +383 49 950 113.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 18 janar 2020, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!