27 Jan 2020

Vjellak (2014 m) | 02 shkurt 2020

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Vjellak (2014 m). Maja gjendet në anën veriore të grykës së Rugovës, në afërsi të Pejës.

Nisja nga TV21: e diel, 02 shkurt 2020, 07:00h.

Transporti: me xhipa të ShBAP.

Participimi për transport: 8 EUR për anëtarë dhe 10 EUR për jo-anëtarë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Armend Gruda +383 49 950 113.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 01 shkurt 2020, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!