10 Feb 2020

Bjeshkët e Moknës (1800 m) | 16 shkurt 2020

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, ecjen në bjeshkët e Moknës “Bukuroshja e Ballkanit” – Istog, e organizuar nga Klubi Alpin Podguri.

Nisja nga TV21: e diel, 16 shkurt 2020, 06:00h.

Transporti: me mjete të ShBAP (varësisht nga numri i pjesëmarrësve).

Participimi për transport: 8 EUR për anëtarë dhe 10 EUR për jo-anëtarë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Armend Gruda +383 49 950 113.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 15 shkurt 2020, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!

Publikimi i Klubit Alpin Podguri: https://www.facebook.com/events/857793577988298/