13 Oct 2020

Lybeteni (2498 m) | 18 tetor 2020

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Lybetenit, më 18 tetor 2020.

Nisja nga TV21: E diel, 18 tetor 2020, 07:00.

Transporti: Me xhipa të ShBA Prishtinës.

Participimi për transport: 8 EUR/person.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Vehbi Tahiri +383 44 149 123

Afati i paraqitjes: e shtunë, 17 tetor 2020, 12:00.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!