16 Dec 2020

Parku i Gërmisë | 20 dhjetor 2020

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e fundit të vitit 2020, ecjen në Parkun e Gërmisë.

Tubimi te pishina e Gërmisë (te rampa), 20 dhjetor 2020, në ora 09:00.

Do të ecet deri te Parku i Arinjëve dhe prapa.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!