06 Jan 2021

Maja e Zlashes | 10 Janar 2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në” Maja e Zllashës” (1210 m/lmd).

Bjeshket e Gollakut.

Aksioni është një-ditor dhe ngjitja realizohet nga rruga e Mramorit , rreth 750 m/lmd

Nisja nga Fontana , tek soliterat (perballe konvikteve): e diele, 10 Janar 2021, 08:00h .

Transporti: Me xhipa të ShBAP dhe vetura private (sipas nevojës).

 Participimi per transport: SHBAP

Ecje: rreth 4  orë

Disniveli: rreth 500m

Paraqitja përmes formularit ose me tel/viber: Gëzim Konjusha 044110989.

Udhëheqës në shteg: Nehat Pestisha

Afati i paraqitjes: e shtune, 09 Janar  2021, 12:00h.

Vendet janë te limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!Parashihet mot me borë!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!

SHBA Prishtina mban te drejtën e anulimit te ecjes, mvaresisht nga moti!