11 Feb 2021

Pashtrik | 17/02/2021

Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17/02/2021 (e merkurë), ShBA Prishtina i bashkangjitet ShB Sharrit në ngjitjen në Majën e Pashtrikut.

Nisja në 06:50.

Takimi te Fontana, lagja Ulpianë (përballë konvikteve).

Udhëtimi me xhipa të ShBAP dhe me vetura (poqëse paraqitet nevoja).

Participimi: ShBAP

Udheheqës: Gani Syla 044168370

Paraqitja deri te martën në 14:00, te udheheqësi ose me formular.

https://forms.gle/4c7cgL5mWAdV9cZNA