24 Feb 2021

Oshlak | E Diele 28 Shkurt 2021

Photo Credit: Alpventurer.com

SHBA” Prishtina” fton anetaret dhe te interesuarit ne ecjen / ngjitjen e radhes, ne Majen e Oshlakut, 2,212 m/lmd, te dielen me 28/02/2021, nga Prevalla.

Nisja ne 07:00h

Takimi te Fontana (perballe konvikteve).

Udhetimi me xhipa te SHBAP dhe me vetura (sipas kerkeses).

Partcipimi: 8.00€

Udheheqes: Ahmet Fejzullahu, +383 44 312 559

Paraqitja deri te shtunen,ne 14:00h permes formularit me poshte.

Photo credit: https://alpventurer.com/oshlak/