10 Mar 2021

Bjeshka e Rashanit -Mitrovice | 14 Mars 2021

Te nderuar,

Ju ftojme ne ecjen tone te radhes: Bjeshka e Rashanit ne rajonin e Mitrovices

Ngjitje/disnivel: rreth 600m.

Gjatesia e shtegut: 16 km (vajtje-ardhje).

Shteg i lehte.

Nisja ne ora 07:00

Takimi te fontana ne Ulpiane.

Participimi: 5.00€

Transporti: me xhipa te SHBAP dhe vetura personale

Udheheqes: Ahmet Rama