21 Apr 2021

Liqenat / Rugovë | 25 prill 2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ecjen në Liqenat / Rugovë.

Nisja nga TV21: e diel, 25 prill 2021, 06:00h.

Transporti: Me xhipa të ShBAP dhe vetura private.

Participimi për transport: 8 EUR për anëtarë dhe 10 EUR për jo-anëtarë.

Gjithësejt ecja parashihet të zgjasë rreth 5 orë.

Paraqitja përmes formularit: https://forms.gle/36yrzd4heebvtK2D9

ose me tel./viber: Gani Syla +383 44 168 370.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 24 prill 2021, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!