04 May 2021

Maja e Lybetenit | 9 maj 2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Lybetenit (nga ana e Maqedonisë së Veriut).

Ngjitje / disnivel, rreth 1000m. 6-7 orë (ngjitje-zbritje). Ngjitje dimrore.

Nisja: e diel, 09/05/2021, nga fontana (Ulpianë), në 06:00.

Participimi, 10 Euro.

Udhetimi: me xhipa (deri tek shtëpia e bjeshkatarëve, në rreth 1500m/lmd).

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gani Syla +383 44 168 370.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 8 maj 2021, 12:00.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!