18 May 2021

Rafting ne Kanjonin e Osumit / Berat | 22-23/05/2021

Nisja: e shtunë, 22/05/2021, 07:00.

Transporti: me vetura ose minibus / varësisht nga numri i të paraqiturve.

Vendi i nisjes: te ‘Fontana’ Ulpianë (përballë konvikteve).

Participimi: 110€ (transporti Prishtinë-Berat-Prishtinë (20€); darka, fjetja në hotel, mëngjesi, transporti me minibus të organizatorit Berat-Qendra e raftingut-Berat, raftingu (90€)).

Raftingu bëhet të dielen paradite.

Paraqitja me formular ose te Gani Syla 044 168 370

Formulari: https://forms.gle/wECfXR7oFScVv9Ht7

Afati i paraqitjes: e premte, 21/05/2021, 12:00.

UDHËZIME PËR RAFTING

Ju duhet të keni veshur: rroba banjo, atlete te vjetra / sandale te mbyllura, kostum sportiv.

Ju duhet të keni me vete: peshqir, rroba të ngrohta për t’u ndërruar, sandale / atlete per t’i ndërruar në fund të udhëtimit.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!