01 Jun 2021

Bjeshkët e Bajgorës | 06 qershor 2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës në Bjeshkët e Bajgorës.

Nisja në 07:00.

Vendtakimi: Te fontana në Ulpianë (përballë konvikteve), Prishtinë.

Udhëtimi me vetura dhe xhipa ose minibus.

Participimi: 5 Euro.

Pikënisja: kufijtë e fshatrave Selac / Vidishiq / Zabërxhë (rreth 750 m/lmd).

Ecje: rreth 6-7 orë (vajtje-ardhje).

Ngjitja në Majën e Mbrehtë 1789 m/lmd.

Udhëheqës: Ahmet Rama +383 49 273 733.

Paraqitja me formular ose te udhëheqësi.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 12:00.

Formulari: https://forms.gle/hisUgsq56Bc7GRo68

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!