08 Jul 2021

Shkëlzen 2404m | 11/07/2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Shkëlzenit.

E diel, 11/07/2021

Ecje gjithësejt 6-7 orë (ngjitje-zbritje)

Nisja nga fontana (Ulpianë): 05:00

Participimi: 10 Euro

Transporti: me xhipa të ShBAP

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gani Syla +383 44 168 370

Formulari: https://forms.gle/nAsoX9A9Rdzi3ic38

Afati i paraqitjes: e shtunë, 10/07/2021, 12:00

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!