03 Aug 2021

Maja e Zhlebit (2365m) | 08 gusht 2021

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ju fton që të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të radhës, ngjitjen në majën e Zhlebit / Bjeshkët e Nemuna 2365m/lmd, të dielen, më 08 gusht 2021.

Nisja: e diel, 08/08/2021, 06:00

Vendi i nisjes: te fontana (Ulpianë, përballë konvikteve)

Transporti: me xhipa te ShBAP ose me minibus

Participimi për pjesëmarrje: 10 €

Vështirësia e shtegut: mesatare

Kohëzgjatja e ecjes: 7-8 ore (vajtje-ardhje)

Disniveli: rreth 1200m

Udhëheqës: Vehbi Tahiri 044149123

Formulari për paraqitje: https://forms.gle/crvXbpceVZwkhg1r6

Afati i fundit i paraqitjes: e shtunë, 12:00

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!