14 Sep 2021

Bistra (2651m) | 19 shtator 2021

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ju fton që të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të radhës, ngjitjen në majën Bistra / Bjeshkët e Sharrit, 2651m/lmd.

Nisja: e diel, 19/09/2021, 06:00

Vendi i nisjes: te fontana (Ulpianë, përballë konvikteve)

Transporti: me xhipa te ShBAP ose me vetura private

Participimi për transport: 8 €

Kohëzgjatja e ecjes: rreth 4 orë ngjitje, 3 orë zbritje

Afati i fundit i paraqitjes: e shtunë, 12:00

Formulari për paraqitje: https://forms.gle/4W3HT3dwcTE38azTA

Të paraqiten vëtëm ata që janë të vaksinuar!

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!