28 Sep 2021

Gërmi – Parku i Arinjëve | 03 tetor 2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ecjen në Parkun e Gërmisë.

Tubimi te pishina e Gërmisë (te laura), 03 tetor 2021, në ora 09:00.

Do të ecet deri te Parku i Arinjëve dhe prapa.

Ecje: rreth 5-6 orë.

Udhëheqës në shteg: Murat Vërbovci

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!