05 Oct 2021

Maja e Murgës / Pukë | 23-24 tetor 2021

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ju fton që të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të radhës, ngjitjen në majën e Murgës / Pukë, 675m/lmd, më 23-24 tetor 2021

Nisja: e shtunë, 23 tetor 2021, 12:00

Vendi i nisjes: te fontana (Ulpianë, përballë konvikteve)

Transporti: me xhipa te ShBAP ose me minibus, varësisht nga numri i të paraqiturve

Participimi për transport: 15 €

Fjetja me mëngjes: 15000 lekë (rreth 13 €)

Ecja të dielën, 6-7 orë vajtje-ardhje po qe se shkohet me minibus, në qoftë se shkohet me xhipa atëherë ecja shkurtohet në 3-4 orë vajtje-ardhje

Udhëheqës: Vehbi Tahiri, 044 149 123

Formulari

Paraqitja me formular ose te udhëheqësi

Afati i fundit i paraqitjes: e premte, 18:00

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!