02 Nov 2021

Lëpushë – Nikç | 06-07 nëntor 2021

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ecja Lëpushë – Nikç, 06-07 nëntor 2021

Nisja: e shtunë, 06 nëntor 2021, 09:00

Vendi i nisjes: te fontana (Ulpianë, përballë konvikteve)

Transporti: me vetura ose me minibus, varësisht nga numri i të paraqiturve

Participimi për transport: 15 €

Paricipimi: 25€ (darka, fjetja, mengjesi)

Shkuarja (e shtunë): Prishtinë – Kullë – Rozhajë – Vuthaj – Vermosh – Lëpushë

Ecje (e diel): nga Lëpusha deri në Nikç (rreth 6-7 orë)

Nikç – Tamarë me minibus të zonës

Kthimi: Tamarë – Shkodër – Prishtinë

Udhëheqës: Gani Syla, 044 168 370

Paraqitja me formular ose te udhëheqësi

Afati i fundit i paraqitjes: e premte, 14:00

Formulari

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!