07 Dec 2021

Bjeshkët e Gollakut / Dardanë

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, Bjeshkët e Gollakut / Dardanë

E diel, 12/12/2021

Ecje gjithësejt rreth 5 orë (ngjitje-zbritje).

Nisja nga fontana (Ulpianë): 07:00h

Participimi: 8 Euro

Transporti: me xhipa të ShBAP dhe vetura personale

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gani Syla +383 44 168 370

Formulari

Afati i paraqitjes: e shtunë, 11/12/2021, 12:00h

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!