22 Dec 2021

Parku i Arinjëve – Gërmi | 26 dhjetor 2021

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ecjen në Parkun e Gërmisë.

Do të ecet deri te Parku i Arinjëve dhe prapa.

Tubimi te pishina e Gërmisë (te laura), e diel, 26 dhjetor 2021, në ora 09:00.

Ecje: rreth 5-6 orë.

Udhëheqës në shteg: Gëzim Konjusha

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!