24 Jan 2022

Bjeshkët e Berishës – Maja e Gradinës (998 m/lmd)

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Gradinës (bjeshkët e Berishës), 998 m/lmd.

Ecja: Kisha e Llapushnikut – Maja e Gradinës – Shtëpia Muze “Radio Kosova e Lirë” – Varrezat e Dëshmorëve, Kleçkë.

Nisja: nga Fontana, Ulpianë.

E diel, 30 janar 2022, 08:00.

Transporti: me minibus.

Participimi për transport: 5 EUR.

Ecja parashihet të zgjasë rreth 4 orë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel/viber: Gani Syla +383 44 168370.

Udhëheqës në shteg: Fadil Sopi.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 29 janar 2022, 12:00.

Formulari

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!