15 Feb 2022

Pashtrik (1986 m)

Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17/02/2022 (e enjte), ShBA Prishtina do të bashkangjitet në ngjitjen në majën e Pashtrikut, në organizim të ShB Sharrit.

Nisja në 06:00.

Takimi te Fontana, lagja Ulpianë (përballë konvikteve).

Udhëtimi me xhipa të ShBAP ose minibus.

Participimi: ShBAP.

Udheheqës: Gani Syla 044 168 370.

Paraqitja deri të mërkurën 20:00, te udhëheqësi ose me formular.

Formulari

Ftesën e organizatorit nikoqir e gjeni këtu.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!