22 Feb 2022

Bjeshkët e Llapit – Maja e Lisacit (~1450m)

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në ecjen e radhës, Bjeshkët e Llapit, Maja e Lisacit, ~1450m/lmd, e diel, 27/02/2022.

Nisja: 07:15.

Vendi: te fontana (Ulpianë).

Udhëtimi: me xhipa ose minibus.

Participimi: 5€.

Udhëheqës: Gani Syla, 044 168 370.

Udhëheqës në shteg: ShBA Llapi – Podujevë.

Paraqitja deri të shtunën në orën 12:00.

Formulari

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!