07 Mar 2022

Maja Kukingled / Piribreg (2524m)

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në ecjen e radhës në bjeshkët e Sharrit, maja Kukingled / Piribreg, 2524m/lmd.

E diel, 13/03/2022.

Nisja: në 07:00.

Vendi: te fontana (Ulpianë).

Udhëtimi: me xhipa të ShBAP ose minibus.

Relacioni: Prishtinë – Brezovicë.

Participimi: 10€ për transport + teleferiku (paguhet nga secili individualisht).

Udhëheqës: Naser Korça, +383 48 112 654.

Paraqitja deri të shtunën në ora 12:00.

Ecje e veshtirë në kushte dimri. Paisjet dimërore (kthetrat, shputat, kazma, … ) janë të obligueshme!

Formulari

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!