24 Mar 2022

Maja Kurora (1509 m)

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në ecjen e radhës, maja Kurora 1509 m/lmd.

E diel, 27/03/2022.

Nisja: në 06:30.

Vendi: te fontana (Ulpianë).

Udhëtimi: me xhipa të ShBAP ose minibus.

Participimi: 10€.

Udhëheqës: Gani Syla, 044168370.

Paraqitja deri të shtunën në ora 12:00.

Formulari

Ftesa e organizatorit nikoqir, SHBA Pashtriku.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!