19 Apr 2022

Liqeni i Bovillës – Maja e Gamtit (1209 m)

Datë 23-24/04/2022

Vizitë Liqenit të Bovillës dhe ngjitja në Majën e Gamtit, 1209m/lmd.

Nisja të shtunën në 12:00

Vendi: te Fontana

Participimi: 20€ për transport + 15-20€ për fjetje (vendin e akomodimit e caktojmë ditëve në vijim).

Udhëtimi me vetura ose minibus

Udhëheqës: Gani Syla

Paraqitja deri të ejten në 20:00

Formulari

Itinerari:

E shtunë:

Arritja në Tiranë, rreth 15:00-16:00

Akomodimi (hotelin e caktojmë në fund të javës)

Shetitje e lirë në Tiranë

E diel:

Mëngjesi (poqëse ka në kuadër të çmimit në hotel) në 07:00

Nisja për tek Liqeni i Bovillës në 08:00

Arritja tek Bovilla Restorant në 09:00, ku do të takohemi me AST Elbasanin

(prej digës së Liqenit deri tek Restorani, rrugë e paasfaltuar!)

Foto e përbashkët, mandej një grup fillon ngjitjen në majën e Gamtit (rreth 6 orë ngjitje/zbritje)

Rreth orës 16:00, kthimi për Prishtinë

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!