05 May 2022

Maja Pashallore (2092 m)

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në ecjen e radhës në bjeshkët e Sharrit, maja Pashallore (2092m/lmd) – Shtërpcë.

E diel, 08/05/2022.

Nisja: në 07:00.

Vendi: te fontana (Ulpianë).

Udhëtimi: me xhipa të ShBAP,  minibus ose vetura.

Relacioni: Prishtinë – Shtërpcë.

Participimi: 8 € për transport.

Udhëheqës: Ahmet Fejzullahu.

Paraqitja deri të shtunën në ora 12:00.

Ecje e planifikuar: rreth 6-7 orë.

Ecje e karakterit mesatar.

Formulari

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!