11 May 2022

Mali Tomorr (2379 m)

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në ecjen e radhës, mali Tomorr (2379 m/lmd).

Nisja: e shtunë, 14/05/2022, 12:00.

Vendi i nisjes: te fontana (Ulpianë).

Udhëtimi: me vetura ose xhipa.

Participimi: 30€ për transport (400 km në një drejtim + pagesa për tunel), rreth 15€ për fjetje.

Fjetja në Berat.

Ecje: 2.5-3h ngjitje, 2 orë zbritje.

Paraqitja deri të premten në 12:00h.

Udhëheqës: Gani Syla, 044 168 370.

Formulari

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!