23 May 2022

Llogora – Gjiri i Gramës (28-29/05/2022)

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në aktivitetin e radhës, Llogora – Gjiri i Gramës (28-29/05/2022).

Nisja: e shtunë, 07:00.

Pikënisja: te Fontana.

Udhëtimi: me vetura ose minibus.

Participimi: Për transport, 40-45€ (varësisht nga numri i të paraqiturve).

Për fjetje, në Llogora, rreth 15€ (hoteli caktohet më vonë).

Skafi, rreth 15€ një drejtim (p.sh. Gjiri i Gramës – Plazhi i Palasës).

Udhëheqës: Gani Syla, 044 168 370.

Paraqitja deri të ejten, 20:00.

Itenerari:

E shtunë: udhëtimi për në Llogora (me ndalesa në plazh, dikund në Orikum).

Fjetja në Llogora.

E diel: nisja për ecje në 05:00, Llogora – Gjiri i Gramës (rreth 7 orë ecje).

Pushim ne Gramë, rreth 2 orë.

Udhëtim me skaf deri në Palasë (rreth 40 min.).

Rreth 17:00, kthimi për Prishtinë.

Formulari për paraqitje

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!