27 Jun 2022

Takimi Bjeshkatar “Valbona 2022”, 02 – 03 korrik 2022

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në Takimin Bjeshkatar “Valbona 2022” nën organizimin e nikoqirit ShBA “Pashtriku”.

Nisja: të shtunën, 15:00

Vendi i nisjes: te fontana (Ulpianë)

Participimi për transport: 15 euro

Participimi për fjetje: 10-15 euro

Udhëtimi: me xhipa të ShBAP dhe vetura

Paraqitja deri të premten në 12:00

Formulari

Udhëheqës: Gani Syla, 044 168 370

Ftesa e nikoqirit

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!