25 Jul 2022

Maja Karanfil (maja Veriore), 2460 m | 30-31 korrik 2022

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Karanfil (maja Veriore), 2460 m, Guci, Mali i Zi, më datë 30-31 korrik 2022.

Fjetja në Grebajë, 1107 m, prej ku është edhe pikënisja për ecje, në 05:00.

Ngjitja dhe zbritja parashihet të zgjasin rreth 10 orë.

Ngjitje e vështirë!

Rekomandohet vetëm për ata të cilët janë të përgaditur mirë fizikisht!

Nisja nga fontana (Ulpianë): e shtunë, 30 korrik 2022, 12:00.

Transporti: me xhipa të ShBAP ose minibus (varësisht nga numri i të paraqiturve) dhe vetura private.

Participimi për transport: 20 EUR + fjetja 10-15 EUR.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gani Syla +383 44 168 370.

Afati i paraqitjes: e premte, 29  korrik 2022, 12:00.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!