03 Oct 2022

Manifestim – Pashtriku 2022

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në manifestimin e organizuar nga ShBA Pashtriku me rastin e 70 vjetorit të formimit, 8-9/10/2022.

Të interesuarit që duan të shkojnë nga dita e shtunë, me fjetje:

Nisja: më 8/10/2022, ora 16:00 nga Fontana, Ulpianë (transporti, varësisht nga numri i të paraqiturve, me autobus ose vetura personale. Ju lutemi, ta precizoni në formular).

Participimi: 12 euro për transport. Fjetja: rreth 15 euro.

Paraqitja deri të premten (7 tetor, ora 12:00).

Ata që shkojnë vetëm ditën e diel, organizohen individualisht.

Të bashkangjitur e keni ftesën e detajuar nga ShBA Pashtriku.

Paraqitja përmes formularit.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!