01 Nov 2022

Bjeshkët e Istogut | 13/11/2022

ShBA Prishtina fton anëtarët që të marrin pjesë në aksionin e radhës në bjeshkët e Istogut, majat Lojza 2136 m dhe Pogled 2154 m, trekufiri (KS / MNE / SR).

Aksioni i së dielës së kaluar është anuluar për shkak të motit të keq dhe do të organizohet këtë të diel.

Nisja nga Prishtina (te fontana Ulpianë), e diel, 13 nëntor 2022, në 06:00.

Itenerari: Prishtinë – Istog – Vrellë – Lugu i Butë dhe anasjelltas, me xhipa.

Ecje: rreth 4-5 orë.

Participimi për transport: 15 EUR.

Transporti: me xhipa të ShBAP.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber Gani Syla +383 44 168 370

Afati i paraqitjes: e shtunë, 12 nëntor 2022, 12:00.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!