01 Dec 2022

Bjeshka e Shtedimit – Maja Ahmica (Maja e Kralanit) 2272 m

ShBA Prishtina fton anëtarët që të merrni pjesë në aksionin e radhës në Bjeshkën e Shtedimit – Maja Ahmica (Maja e Kralanit) 2272 m / Rugovë.

Ahmica ndodhet në masivin e bjeshkëve të Rugovës afër kufirit me Malin e Zi dhe ka pozitë të volitshme në mes Hajlës dhe Masivit të Rusolisë.

E diel, 04/12/2022.

Nisja nga Prishtina (te fontana, Ulpianë), e diel, në 06:00.

Itinerari: Prishtinë – Pejë – Shtupeq i Madh – Podi i Jakupit – Maja Ahmica.

Ecje: rreth 5-6 orë.

Participimi për transport 10 Euro.

Transporti: me xhipa të ShBAP.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber Gani Syla +383 44 168 370.

Udhëheqës në shteg: Naser Korca.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 03 nëntor 2022, 18:00.

Vendet janë te limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!