18 Dec 2022

Ftesë në Mbrëmjen Shoqërore dhe Zbavitëse të ShB Sharrit

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste (ShBA) “Prishtina” do të marrë pjesë në MBRËMJEN SHOQËRORE DHE ZBAVITËSE TË SHB SHARRIT- Prizren, me datë 23/12/2022 (e premte).

Transporti Prishtinë – Prizren, me vetura.

Nisja nga Fontana, 18:00.

Participimi për transport: 6 Euro.

Participimi te nikoqiri: 20 Euro (meny komplete dhe pijet pa kufij).

Afati i paraqitjes: 22/12/2022 (e enjte), 12:00.

Paraqitja me formular ose në tel. 044 168 370

Ftesa e ShB Sharrit