10 Jan 2023

Maja e Velës (1170 m) | 15/01/2023

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Prishtina” ju fton të merrni pjesë në aktivitetin e parë për vitin 2023, ngjitjen në majën e Velës, Rubik / Mirditë, 1170 m. E diel, 15 janar 2023.

Transporti: me xhipa te SHBAP, vetura personale ose minibus (varësisht prej numrit të të paraqiturve).

Nisja nga fontana / te konviktet, në 06:00.

Ecje e planifikuar: rreth 6-7 orë (vajtje-ardhje), rreth 900 m disnivel.

Participimi për transport: 15 Euro / person (Prishtinë – Rubik – Rrëja e Velës – Prishtinë).

Në kthim planifikohet pushim për kafe në njërin nga restoranet e zonës.

Paraqitja përmes formularit apo te Gani Syla, udhëheqës nga ShBA Prishtina, përmes viber/sms/tel: 044 168 370.

Afati për paraqitje: e shtunë, 14 janar 2023, 12:00.

https://sq.wikipedia.org/wiki/Rubiku

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!