14 Feb 2023

Maja e Pashtrikut (1986 m) | 17 shkurt 2023

Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17/02/2023 (e premte), ShBA Prishtina i bashkangjitet ShB Sharrit në ngjitjen në Majën e Pashtrikut.

Nisja në 06:30.

Takimi te Fontana, lagja Ulpianë (përballë konvikteve).

Udhëtimi me xhipa të ShBAP dhe me vetura (poqesë paraqitet nevoja).

Participimi: ShBAP.

Udhëheqës: Gani Syla 044168370

Paraqitja deri të enjten në 14:00, te udhëheqësi ose me formular.

Ftesën e organizatorit nikoqir e gjeni këtu.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!