09 Mar 2023

Maja e Arnenit (1945 m.) | 12 mars 2023

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ju fton të merrni pjesë në aktivitetin e radhës, ngjitjen në majën e Arnenit (1945 m.) – Prevallë. Ecje gjithsejt 4-5 orë.

Nisja: e diel, 12 mars 2023, 08:00, nga Fontana / Ulpianë.

Participimi: 10 Euro.

Udhëtimi me xhipa të ShBAP dhe vetura private.

Udhëheqës: Ahmet Fejzullahu.

Paraqitja deri të shtunën, 11 mars 2023, 12:00.

Formulari

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!