20 Mar 2023

Maja Çvërla (2461 m.) | 26/03/2023

ShBA Prishtina fton anëtarët që të marrin pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Çvërla 2461 m.

E diel, 26/03/2023.

Nisja nga Prishtina (te fontana / Ulpianë), e diel, në 06:00.

Itinerari: Prishtinë – Deçan – H.C. Lumbardhi (me transport).

H.C. Lumbardhi – Çafa e Milishecit – Maja Çvërla (ecje).

Ecje: rreth 6-7 orë (vajtje-ardhje).

Participimi për transport: 12 Euro.

Transporti: me xhipa të ShBAP dhe vetura private.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber Gani Syla +383 44 168 370.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 25/03/2023, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!