04 Apr 2023

Ujëvarat e Kamjanit, Tetovë | 09/04/2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, vizitë Ujëvarave të Kamjanit, Tetovë.

E diel, 09/04/2023.

Nisja nga Prishtina (te fontana, Ulpianë), e diel, në 07:00.

Itenerari: Prishtinë – Shkup – Tetovë – fshati Kamjan.

Ecje relativisht e lehtë, rreth 4 orë (vajtje-ardhje). Vizitë 8 ujëvarave të Kamjanit.

Participimi për transport: 12 Euro.

Transporti: me xhipa të ShBP dhe vetura private.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber Gani Syla +38344168370.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 08/04/2023, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!