16 May 2023

Maja e Hajles (2403 m) | 21 maj 2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Hajles (2403 m) nga ana e Kosovës / Rugovë (Shtupeq – Podi i Jakupit – Qafa e Shtedimit – Qafa e Hajles – Maja e Hajles).

Nisja nga Fontana (Ulpianë): e diel, 21 maj 2023, 06:00.

Transporti: Me xhipa të ShBP dhe vetura private (sipas nevojës).

Participimi për transport: 10 EUR.

Ngjitja dhe zbritja parashihet të zgjasin rreth 7-8 orë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gani Syla +38344168370

Afati i paraqitjes: e shtunë, 20 maj 2023, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!