21 Aug 2023

Piknik / Kamping në liqenin e Batllavës | 26-27 gusht 2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aktivitetin e radhës: piknik/kamping në liqenin e Batllavës.

Nisja nga fontana, të shtunën, 26 gusht 2023, në 15:30.

Transporti me vetura private dhe me xhipa te ShBP.

Takimi në Batllavë në 16-17. Përgatitja e kampit deri në ora 20. Prej 20-24 argëtim. Fjetja në tenda personale.

Të dielen: Argëtim, shëtitje me barka, pjekje të flisë etj. deri në ora 15.

Participimi për darkë të shtunën dhe drekë të dielen, 10 Euro. Pijet janë personale, secili merr për vete.

Afati i paraqitjes deri të premten në ora 15:00.

Formulari