29 Aug 2023

Maja e Hekurave (2561m) | 02-03/09/2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në Majën e Hekurave, 2561m, në Alpet Shqiptare, rrethi i Tropojës, 02-03/09/2023.

Ngjitja do të realizohet nga Markaj / Bajram Curr.

Nisja nga Fontana: e shtunë, 02/09/2023, 16:00.

Transporti: Me xhipa të ShBP dhe vetura private (sipas nevojës) deri në Markaj.

Participimi për transport: 12 EUR.

Fjetja diku në Bajram Curr.

Çmimi për fjetje rreth 10 – 15 EUR, varësisht nga oferta dhe numri i të paraqiturve.

Ecja ditën e diel: nisja në 05:00.

Ecja parashihet të zgjasë rreth 9 – 10 orë, që dmth. se ngjitja nuk është e lehtë, është mjaft sfiduese! Kërkon përgatitje të mirë fizike!

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: +383 44 112 654.

Udhëheqës: Naser Korça.

Afati i paraqitjes: e premte, 01/09/2023, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!